nieuwsitem

Doe mee aan de ijkingstoets en bezoek de bouwplaats van je toekomstig studentenkot!

juni 2016

Om je te begeleiden bij de overgang van het secundair onderwijs naar de universiteit voorziet de VUB een waaier aan voorbereidingsactiviteiten. Onder andere organiseert zij samen met UGent op maandag 12 september een afzonderlijke ijkingstoets voor laatstejaarsleerlingen met interesse in de opleiding ingenieurswetenschappen: architectuur. De toets zal je een beeld geven van de kennis en vaardigheden die je nu al bezit en die volgend jaar extra aandacht verdienen. De ijkingstoets is niet-bindend, maar weldegelijk nuttig om te kijken waar je staat met je kennis. De ijkingstoets aan de VUB wordt gekoppeld aan een nabespreking en een werfbezoek.

Wanneer: maandag 12 september 2016, 9:30
Waar: Campus Etterbeek
​Inschrijven: verplicht

“Het goede resultaat van de ijkingstoets nam bij mij alle twijfel weg. Zo’n toets is echt een goed idee.” – Mathias Claes, tweede bachelor