nieuwsitem

Alumni-avond van de Architectuur en Bouwkunde 2016

oktober 2016

Alumni-avond van de Architectuur en Bouwkunde 2016

Op donderdag 17 november 2016 zal de zevende editie van de “Alumni-avond van de Architectuur en Bouwkunde” doorgaan in de lokalen van de vakgroepen ARCH en MeMC.

Met dit initiatief willen we de contacten tussen onze opleiding en de alumni, en tussen de alumni onderling versterken in een informele sfeer.

Na een inleiding door Paul de Knop  zullen er ook dit jaar twee lezingen worden gegeven (door Denys N.V. en ORIGIN). Aansluitend volgt een feestelijke receptie in de lokalen van ARCH.

• Locatie: Auditorium Paul Janssens, gebouw K, 2de verdieping, campus Etterbeek
  • Datum: donderdag 17 november 2016
  • Aanvang: 19u00
  • Registratie: vóór 11 november, via ahermina@vub.ac.be
  • Programma: download

Met dank aan de Faculteit van de Ingenieurswetenschappen en onze sponsors:  Denys, Phenix Group, AGC Glass Unlimited, A.G. Plastics, Kubus, Daikin, Schüco, Brea, Protect, Tuc Rail, Sweco, Victor Buyck, Cogghe & Co, Besix en VUB alumniwerking.

Geen e-mailuitnodiging ontvangen? Schrijf je in op onze LinkedIn groep en blijf op de hoogte van onze Alumni-activiteiten.

stay in contact with ARCH