nieuwsitem

MIX(C)ITY 25/11 Brusselse Nacht van de Kennis

november 2016

MIX(C)ITY 25/11 Brusselse Nacht van de Kennis

Is Brussel complex? Zeker en vast. Diversiteit is één van de sleutelkenmerken van de stad. Maar deze complexiteit betekent niet dat je Brussel niet kan begrijpen. Wel integendeel. Op 25 november, tijdens de vijfde Nacht van de Kennis, delen heel wat onderzoekers zoals prof. Inge Bertels alles wat ze weten met jou!

De vijfde Nacht van de Kennis over Brussel, georganiseerd door het Brussels Studies Institute, het tijdschrift Brussels Studies en de Brussels Academy, stelt het thema van 'Mix(c)ity' centraal om het stadsgewest in haar verschillende dimensies onder de loep te nemen. Een twintigtal onderzoekers en kennisactoren delen hun kennis aan de hand van pertinente presentaties van elk 14 minuten. Een toegankelijke en relevante kennis over Brussel en haar diversiteit, gekruid met een documentaire, debatten en muziek. Bedoeld voor een divers Brussels publiek.

Het volledige programma en praktische info vind je
op de website of op Facebook.

stay in contact with ARCH