nieuwsitem

Crosstalks 22/11 Een duurzame campus

november 2016

Crosstalks 22/11 Een duurzame campus

De VUB wil een van de meest duurzame universiteiten zijn. Maar groendaken, elektrische wagens en gezonde voeding zijn niet voldoende. Daarom stellen verschillende onder-zoekers zoals prof. Niels De Temmerman hun ideeën voor op 3 duurzame dinsdagen en nodigen zij alle studenten uit om mee te bouwen aan een duurzame campus.

De voorbije jaren werden op de VUB heel wat maatregelen genomen om een duurzame campus te worden. Via een participatieve workshop en een grote online enquête, stelde VUB eerder dit jaar aan haar personeel en studenten de vraag wat een duurzame universiteit voor hen betekent. De resultaten daarvan zullen op 22 november worden voorgesteld, samen met concrete initiatieven. Omdat de transitie naar een duurzame campus niet van groendaken, elektrische wagens en gezonde voeding alleen afhangt, zullen ook aan aantal VUB-personeelsleden oproepen tot verandering, en hun ideeën lanceren.

Registratie is gratis maar verplicht en kan via deze link.

stay in contact with ARCH