Opmerkingen

(1) Alle varianten worden ook in het Bijzonder BegeleidingsProgramma (BBP) aangeboden. Hierin worden de studiedelen in de (voor)avond en/of op zaterdagen op gesynthetiseerde wijze gedoceerd. Zowel inhoudelijk als qua beoordeling zijn de programma’s volkomen gelijkwaardig met de normale varianten.

(2) Binnen de volgende opleidingen wordt in de bachelor een minor Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen aangeboden, wat studenten achteraf toelaat via een verkort traject op versnelde wijze door te stromen naar onze masteropleiding: geschiedenis; kunstwetenschappen en archeologie; communicatiewetenschappen; politieke wetenschappen; toegepaste economische wetenschappen.

Geen reacties mogelijk.

-->

©2004-2016 • Vrije Universiteit Brussel • Pleinlaan 2 • 1050 Elsene • Tel.: 02/629.21.11 • info@vub.ac.bedisclaimer
Wordpress-sjabloon (o.b.v. VUB-huisstijl) door Robrecht Vandemeulebroeckewebmaster VUBwebmaster FILO