Examenresultaten niet officieel vˇˇr de deliberatie
Alle studenten kunnen momenteel hun examenresultaten in hun Cali self service zien. Deze resultaten zijn echter pas officieel nadat een examencommissie ze bekrachtigd heeft tijdens de deliberatie in juli of in september. Voorzichtigheid is dus geboden. Er plakt ook geen enkele termijn op de publicatie van de resultaten en het is ook geen afdwingbaar recht. De publicatie hangt volledig af van de invoer door de titularis en het doorboeken ervan door de faculteit.
Welkom | Welcome
 
bannerLW.jpg
 
 
Alle facultaire studenteninformatie vind je terug op de
facultaire My.VUB pagina's.
 
 All facultary student information can be found on the
facultary My.VUB pages.
 
Voor het laatste VUB nieuws : VUBToday
Corpus Gesproken Nederlands
Het Corpus Gesproken Nederlands (CGN 2.0.3) wordt door de TST-centrale van de Nederlandse Taalunie voor onderzoeksdoeleinden ter beschikking gesteld van alle studenten en personeelsleden van de Faculteit LW. Het corpus omvat circa 9 miljoen woorden hedendaags gesproken Nederlands uit Vlaanderen en Nederland, inclusief bijhorende geluidsfragmenten. Het corpus kan doorzocht worden op basis van orthografische transcripties, maar is ook verrijkt met fonetische en syntactische informatie. Klik hier voor meer informatie over het corpus en de bijhorende exploitatiesoftware.
Voor toegang tot het corpus, gelieve contact op te nemen met de licentiebeheerder van de faculteit, prof. dr. Rik Vosters.

©2004 • Vrije Universiteit Brussel • Pleinlaan 2 • 1050 Elsene • Tel.: 02/629.21.11 • info@vub.ac.be