Vrije Universiteit Brussel

 

Mobiliteit - milieutips

 

Kies voor meer milieuvriendelijk vervoer! Doe het nu!

De Vrije Universiteit Brussel heeft een bedrijfsvervoerplan. Dat moet er de personeelsleden en studenten toe aanzetten om minder met de wagen naar de campus te komen en te kiezen voor meer milieuvriendelijke alternatieven. In het bedrijfsvervoerplan ligt de nadruk op gratis openbaar vervoer voor het personeel en maatregelen ter promotie van het gebruik van de fiets. Voor meer informatie over het bedrijfsvervoerplan, klik hier.

 

Ben je de file beu?

Maak jezelf vertrouwd met het openbaar vervoer!

Maak zoveel mogelijk gebruik van het openbaar vervoer voor je verplaatsingen van en naar de Vrije Universiteit Brussel. Voor meer informatie klik hier.

Waarom nog betalen? Maak gebruik van het gratis openbaar vervoer!

Personeelsleden pendelen gratis van en naar het werk als ze gebruik maken van het openbaar vervoer. Een gratis abonnement op het openbaar vervoer kan je aanvragen op de Dienst Personeel.

Het openbaar vervoer aanraden bij bezoekers?

Bezoekers zonder stress = aangenaam werken! Maak ook je bezoekers wegwijs in het Brusselse openbaar vervoer en laat hen weten hoe ze handig en zonder stress op de campussen van de Vrije Universiteit Brussel raken. Ze zullen je er dankbaar voor zijn. Alle informatie over de bereikbaarheid van de campussen vind je hier.

 

Fris en gezond met de fiets naar de Vrije Universiteit Brussel!

Met de fiets pendelen van en naar de Vrije Universiteit Brussel is steeds meer in trek, niet alleen bij de studenten. Vele sportieve personeelsleden peddelen regelmatig met de fiets naar het werk en worden daarvoor beloond met een fietsvergoeding van 0,15 euro per afgelegde km en een goede gezondheid. Afgesloten fietsstallingen zijn voorzien voor het veilig stallen van de fiets en douchemogelijkheden worden geboden. Meer info bij de mobiliteitscoördinator.

Woon je in de omgeving van de Vrije Universiteit Brussel, kom dan te voet of met de fiets naar de campus! Ook de verplaatsingen op de campus zelf en in de omgeving doe je beter te voet dan met de auto.

 

©2004 • Vrije Universiteit Brussel • Pleinlaan 2 • 1050 Elsene • Tel.: 02/629.21.11 • info@vub.ac.be