Portal for

Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2
1050 Elsene

Opgelet, wegens de start van de werken voor het nieuwbouw project XY zal toegang 6 op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus vanaf augustus 2015 worden afgesloten. Dit heeft effect op de mobiliteit. Alle informatie over de werken en de gewijzigde situatie kan je vinden op onze VUB2020 pagina's.

Vind te voet je weg

Dit is de grootste campus waar de faculteiten Letteren en Wijsbegeerte, Recht en Criminologie, Wetenschappen, Ingenieurswetenschappen, Economische, Sociale en Politieke Wetenschappen en de Solvay Business School, Psychologie en Educatiewetenschappen en de faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie hun thuishaven hebben. Ook het rectoraat, de sociale diensten, het restaurant en de socio-culturele infrastructuur zijn hier gevestigd.

Campusplannen:

Met de fiets

In Brussel ben je vaak sneller ter plaatse met de fiets dan met het openbaar vervoer of de auto.  Op de campus kan je onder gebouw B/C je fiets veilig achter laten in de stalling.

Praktisch:

Met het openbaar vervoer

Op vraag van de Vrije Universiteit Brussel maakte de MIVB een bereikbaarheidsfiche op voor de beide campussen van de universiteit. Deze fiches geven een overzicht van de verschillende mogelijkheden die het openbaar vervoer in Brussel biedt om de campussen te bereiken:

Voor meer informatie over de tram en bus in Brussel kan je terecht op de website van de MIVB. Meer informatie over de bussen van De Lijn vind je op de website.

Met de auto

De hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel ligt ingesloten tussen een aantal grote verkeersaders. Voor gedetailleerde of alternatieve routes kan u onder andere Google Maps of Mappy.com raadplegen.

VUB Nieuwsbrief

Mis geen enkele update!