Wegbeschrijving Campus Jette

Wegbeschrijving Campus Jette

Campus Jette

Campus Jette
Laarbeeklaan 103
1090 Brussel
Tel. 02 477 41 02 
e-mail : 

 

 

Te voetVind te voet je weg

Deze campus is niet alleen de thuisbasis van de faculteit Geneeskunde en Farmacie maar omvat ook de gebouwen van het UZ Brussel, het departement gezondheidszorg van de Erasmushogeschool Brussel en Basic-Fit. Verder vind je er ook een studentenrestaurant, bibliotheek, StudieBegeleidingsCentrum, enz...

Campusplannen:

 

Met de fietsMet de fiets

In Brussel ben je vaak sneller ter plaatse met de fiets dan met het openbaar vervoer of de auto.  Op de campus kunnen de fietsen ondergronds worden gestald in de parkeergarages, daar zijn fietsrekken voorzien nabij de ingangen naar de trappen.

Praktisch: 

 

Met het openbaar vervoerMet het openbaar vervoer

Op vraag van de Vrije Universiteit Brussel maakte de MIVB een bereikbaarheidsfiche op voor de beide campussen van de universiteit. Deze fiches geven een overzicht van de verschillende mogelijkheden die het openbaar vervoer in Brussel biedt om de campussen te bereiken:

Voor meer informatie over de tram en bus in Brussel kan je terecht op de website van de MIVB. Meer informatie over de bussen van De Lijn vind je op de website.

Met de wagenMet de auto

Op de grote Ring (R0) rond Brussel neemt u afrit 9. Vervolgens kan u de wegwijzers naar het UZ Brussel volgen. Voor gedetailleerde of alternatieve routes kan u onder andere Google Maps of Mappy.com raadplegen.

Of onderstaand kaartje uiteraard. 


View Larger Map