rubriek: t_vacatures.gif


Academische vacatures aan de universiteit Antwerpen


Aan de Universiteit Antwerpen zoekt men een academisch medewerker voor het departement sociologie. In het Labo Cel- en Weefselleer van de faculteit Farmaceutische Biomedische en Diergeneeskundige wetenschappen is een Doctoraatsbeurs in het kader van het project ‘Oxidatieve stress & ontsteking’ vacant. Meer informatie…

 

 

 Oproep doctoraatsmandaat voor onderzoek naar de beheersing van de patulineproblematiek in appelsap


In het kader van een project van de FOD-Volksgezondheid stelt ILVO (T&V-Voedselveiligheid) in samenwerking met de UGent-Vakgroep Voedselveiligheid en Voedselkwaliteit een beurs ter beschikking van gediplomeerden van het hoger onderwijs van universitair niveau om onderzoek te verrichten met het oog op het behalen van een doctoraat onder leiding van een universitair promotor en een copromotor van het ILVO. Meer informatie…


Externe vacatures


Een selectie uit de externe vacatures van de voorbije week:
 ASTRID, de telecom-operator voor alle Belgische hulp- en veiligheidsdiensten heeft 3 vacatures voor een Informaticus (Ingenieurs of Licentiaat computerwetenschappen).
  MAGION Industrial Software Solutions heeft vacatures voor een (Senior) Software Engineer, een Application Engineer, een Junior Application Engineer, een Junior Software Engineer, een Senior Application Engineer, en een Control Engineer.
 2 Nederlandstalige attachés "Beheer databanken" bij de Koninklijke Bibliotheek van België: (sluitingsdatum 7/05/2008)
 Een wetenschappelijk assistent bij het KMI. (sluitingsdatum: 5 mei 2008).
 Het KMI heeft een vacature voor een onderzoeker in numerical weather prediction modeling (sluitingsdatum: 02/05/2008)
  De European Organisation for Astronomical Research in the Southern Hemisphere (ESO) zoekt een Software Engineer (sluitingsdatum: 11/05/2008). Momenteel loopt ook de oproep voor het Studentship Programme Garching/Chile 2008 (sluitingsdatum: 15/06/2008).
 Bij Kodak zijn er verschillende vacatures voor de vestiging in Ter Hulpen. 
 Het JDRF Center for Beta Cell Therapy in Diabetes heeft een vacature voor een arts in celtherapie programma bij diabetes.
Een overzicht van alle externe vacatures vindt u op deze webpagina.


Wervingscampagne bij de Regie der Gebouwen


De Regie der Gebouwen is op zoek naar nieuwe medewerkers en lanceert een aanwervingcampagne “Word jij onze nieuwe collega?” in samenwerking met haar vaste selectiepartner Selor. Er zijn een 13-tal opstaande vacatures voor onder meer architecten en ingenieurs. Meer informatie….