Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

ONVERW8: verrassende tentoonstelling van voormalige medewerkers VUB, EhB en UZ

zaterdag, 10 januari, 2015 - 10:00 to vrijdag, 16 januari, 2015 - 18:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Gallery'
KultuurKaffee
Vriendenkring Personeel VUB-EhB-UZB, TOPAZ
tentoonstelling

Tentoonstelling ONVERW8 KultuurKaffeeVan 10 tot 16 januari 2015 laten een aantal oud-VUB’ers, EhB’ers en UZ’ers zich van een onvermoede kant zien. Tijdens een tentoonstelling met de toepasselijke titel ‘ONVERW8’, die plaatsvindt in de Gallery’ van het KultuurKaffee, pakken ze uit met verrassende artistieke creaties in de vorm van foto’s, tekeningen en schilderijen.

Onder de exposanten bevinden zich persoonlijkheden als Eric Corijn, Lydia Deveen, Henri Eisendrath, Luc Van Wanzeele en Norbert Van Yperzeele. De tentoonstelling zelf wordt tijdens de vernissage op 9 januari ingeleid door de al even markante Willem Elias, decaan van de VUB-faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen én eminent kunstkenner.

ONVERW8 is een initiatief van de Vriendenkring Personeel VUB-EhB-UZB in samenwerking met TOPAZ, het dagcentrum van het Universitair Ziekenhuis Brussel. De tentoonstelling is elke dag van 10 tot 16 januari te bezichtigen van 10 tot 18 uur. Iedereen is van harte welkom.