Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Bewegingswetenschappen: de ideale keuze voor onderzoekscompetenties in fysica, biologie, humane wetenschappen en sport.

woensdag, 12 juli, 2017 - 12:00
Faculteit: Interfaculty Department for Teacher Education
bij jou op school
IDLO nascholing op aanvraag

Bewegingswetenschappen omvatten tal van wetenschapsdomeinen. We geven aan hoe je als school/leraar dit kan gebruiken in jouw vakgebied en zo extra kan inspelen op de interesse sferen van je leerlingen.

AANPAK

In deze nascholing wordt kort ingegaan op wat onderzoekscompetenties zijn, en wat verwacht wordt van de leerlingen. Goede praktijkvoorbeelden helpen je als leraar op weg en tonen hoe hierin een meerwaarde te betekenen. Meer nog: als universitaire lerarenopleiding, die onderzoek en kritisch reflectie als uitgangspunt heeft, ondersteunen we je in het aanpakken van  onderzoekscompetenties. Wie weet: misschien maak je binnenkort met je leerlingen deel uit van grootschalig wetenschappelijk onderzoek?

NASCHOLERS

Dhr. Kim Ramon is Master Lichamelijke Opvoeding.

Prof. dr. Evert Zinzen, voorzitter van het Interfacultair Departement LerarenOpleiding (IDLO), is als hoofddocent verbonden aan de Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie, de vakgroep Bewegingsvorming en Sporttraining (BETR) van de Vrije Universiteit Brussel.

• vraaggestuurde nascholing: op maat bij jou op school
  • datum in onderling overleg
  • duur: 3u
  • doelgroep: leraren exacte of humane wetenschappen met brede interesse in bewegingswetenschappen, leraren lichamelijke opvoeding secundair onderwijs
  • kostprijs: 750 euro + verplaatsing Brussel-locatie (in km)
Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.

Contact Nascholingen

Voor administratieve en praktische vragen rond nascholingen en studiedag ingericht door IDLO kan je terecht bij
mevrouw Nicole Van Sebroeck
Lok. 3B202