Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Concert ‘Planeet Aarde’ door het VUBorkest

zondag, 19 november, 2017 - 15:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Concert VUB Symfonisch Orkest

VUBOrkest

Zoals elk jaar tegen het jaareinde maakt het VUBorkest zich ook nu weer op om het publiek in Vlaanderen en Brussel in verrukking te brengen met een verrassende potpourri van klassieke en andere muziek. Ditmaal zet het planeet Aarde centraal in zijn programma, met muziek van o.m. Gustav Holst, Anton Dvorak en John Williams. VUB-studenten en -medewerkers kunnen ook nu vrijkaarten bekomen voor de concerten in Gent, Brussel, Putte, Bredene of Genk.

Het concert in de Aula Q van de VUB in Etterbeek is het tweede in de rij. Het vindt plaats op zondag 19 november en begint om 15 uur.

Kaarten voor de concerten zijn te bestellen op de site van het VUBorkest. Het normale tarief voor een kaart is 10 euro. Voor studenten, werkzoekenden en gespenioneerden geldt een reductietarief van 5 euro. Hoe als student of personeelslid van de VUB een code te gebruiken, staat uitgelegd op de site.