Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Chanter Karo-Oké: Chanson? Interaction!

woensdag, 25 april, 2018 - 14:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
02 629 24 32

“Chanter Karo-oké” wil leerlingen van alle leeftijden op een ludieke, interactieve en toegankelijke manier laten kennis maken met de wereld van het Franse chanson. Deze sessies kunnen zowel in het Nederlands als in het Frans gegeven worden.

Deze workshop is gericht naar leerkrachten Frans. In de workshop worden praktische muzische tools meegeven. Leerkrachten kunnen hiermee zelf aan de slag gaan in de les Frans. De workshopgever kan ook naar de klas komen en leert dan leerlingen in klasverband enkele Franse nummers aan.

Nascholer:

Karo Voets is stagebegeleider en vakdidacticus Frans aan de lerarenopleiding van de VUB.

Karo is van kindsbeen af actief in de muzikale wereld. Ze voltooide de hogere graad hobo aan de muziekacademie van Ronse en volgde ernaast ook gitaar-en zangles. Verder maakt ze eigen composities voor haar cabaretgroep “Les Tigresses Rouges”. Op dit moment is ze ook actief als coach bij Jeugd en Muziek Brussel. Karo behaalde met grote onderscheiding een master in de Franse en Spaanse taal- en letterkunde en vervolgens het diploma van leraar om haar passie te kunnen delen met anderen. Sinds september 2009 is ze verbonden aan het Bernarduscollege te Oudenaarde waar ze Frans geeft in het 4de, 5de en 6de middelbaar. Naast deze lesopdracht werkt Karo ook als stagebegeleidster Frans aan de Vrije Universiteit Brussel. Op die manier blijft ze zich verder verdiepen in de verschillende aspecten van de Franse didactiek.

Prijs:

50 euro

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.