De VUB komt naar je toe: SID-in Genk

donderdag, 8 februari, 2018 - 09:00 to zaterdag, 10 februari, 2018 - 16:00
Limburghallen
Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk

Vanaf donderdag 8 tot en met zaterdag 10 februari vind je de VUB in de Limburghal (Genk). Bezoek onze stand en kom alles te weten over de verschillende opleidingen aan de VUB.

Voor al je vragen over studeren aan de VUB, onze opleidingen en zelfs studiekeuzebegeleiding kan je terecht op onze stand. De VUB heeft naast het dagonderwijs het grootste universitair aanbod in Vlaanderen en Brussel van bachelor- en masteropleidingen in avondonderwijs. Flexibel voor zij die werk en studie verder willen combineren.

Benieuwd naar de 31 bacheloropleidingen van de VUB? Hier vind je het hele aanbod.

De SID-ins worden door de overheid in elke provincie georganiseerd. Op donderdag en vrijdag is de SID-in overdag enkel in schoolverband te bezoeken. Op zaterdag ben je van harte welkom met familie en vrienden. Check de openingsuren en bekijk hoe je er geraakt.

En trouwens, de inkom is gratis.