• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

ITACE for students 06/02/2018

dinsdag, 6 februari, 2018 - 00:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
ACTO
acto@vub.ac.be
Taaltest
 Home ACTO ITACE for students 06/02/2018 in English

ITACE voor studenten

De Interuniversity Test of Academic English (ITACE) is een taaltest Academisch Engels. De Itace for Students wordt ontwikkeld en afgenomen door de leden van het Interuniversity Testing Consortium (IUTC): de Universiteit Gent, KU Leuven, de Universiteit Antwerpen en de Vrije Universiteit Brussel.

De ITACE test taalvaardigheid Engels in een academische context volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK).

Meer info op www.itace.be.

Doelgroep

De ITACE for Students is bedoeld voor studenten die een B1, B2, C1 of C2 certificaat wensen te behalen.

De test vindt plaats op Campus Etterbeek van de VUB:

Vrije Universiteit Brussel
Campus Etterbeek
Pleinlaan 2
1050 Elsene

De precieze locatie wordt later meegedeeld.

Vul het webformulier in en betaal online.

Standaard test: €100

Het schriftelijk en mondeling gedeelte is inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Deelnemers die echter lager scoren dan B1 op de computertest kunnen niet deelnemen aan de schriftelijke en mondelinge test, aangezien ITACE for Students geen certificaten voorziet onder B1-niveau. Vandaar dat deelnemers met een lager niveau Engels afgeraden wordt om deel te nemen. Het is niet mogelijk om een terugbetaling te krijgen indien men een niveau lager dan B1 behaalt.

Formulier /form