Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Ouderbetrokkenheid op school

vrijdag, 16 februari, 2018 - 13:00 to vrijdag, 16 februari, 2018 - 16:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Faculteit: Departement Lerarenopleiding (IDLO)
IDLO nascholing
Ouders betrekken bij de schoolloopbaan van hun kinderen is belangrijk. Maar waarom? Wat is de meerwaarde voor ouders, leerlingen en school?
We gaan na wat onderzoek zegt over het nut van investeren in ouderbetrokkenheid; over wat werkt en wat niet. Vervolgens verkennen we aan de hand van casussen wat je als leraar kan doen om een positief partnerschap tussen ouders en school te stimuleren.

Deze workshop wordt gegeven door het Onderwijscentrum Brussel
 Het Onderwijscentrum Brussel wilt  de kansen van alle kinderen en jongeren in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel vergroten. Scholen en leraren kunnen bij het Onderwijscentrum Brussel terecht voor vorming en ondersteuning van schoolteams rond specifieke thema's: taal en meertaligheid, ouder- en buurtbetrokkenheid, omgaan met diversiteit en armoede, Brede School en breed leren, spel en spelen.

Prijs: 50 euro

Opmerking: De workshop vindt op deze dag 2x plaats, om 9u en om 13u. Indien u zich inschrijft, schrijft u automatisch in voor de workshop om 13u. Wil u liever die om 9u volgen, gelieve ons eerst even telefonisch te contacteren.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.