U bent hier

Prof. dr. Ilse Smolders toegelaten tot COST-actie (European Cooperation in Science and Technology)

VUB Prof. dr. Ilse Smolders

Prof. dr. Ilse Smolders (Center for Neurosciences – Departement FASC) werd toegelaten tot een COST-actie. COST (European Cooperation in Science and Technology) is een Europees intergouvernementeel kader voor internationale samenwerking tussen nationaal gefinancierde onderzoeksactiviteiten. COST geeft geen financiële steun aan het onderzoek zelf, maar biedt een platform aan voor Europese wetenschappers om rond een specifiek project samen te werken of expertise uit te wisselen. 

Prof. Smolders zal deelnemen aan actie CM1103 ‘Structure-based drug design for diagnosis and treatment of neurological diseases: dissecting and modulating complex function in the monoaminergic systems of the brain’. Als referentielaboratorium voor in vivo microdialyse zal zij samen met haar onderzoeksteam kunnen bijdragen aan deze COST-actie.