U bent hier

22 topmensen gehuldigd tijdens VUB Fellowship-ceremonie 2013

VUB reikt VUB Fellowship 2013 uit

De uitreiking van de prestigieuze VUB Fellowship-titel gebeurde tijdens een plechtige ceremonie in het auditorium Brouwer op de VUB-campus  van Jette. Onder meer politica Maggie De Block (Open Vld) en CEO van Infrabel Luc Lallemand kregen de titel van VUB Fellow.

De uitreiking van de VUB Fellowship-titels kreeg ruime weerklank in de nationale pers. Onder meer Het Laatste Nieuws en De Morgen besteedde er uitgebreid aandacht aan, net als de grote nieuwswebsite MSN.

Het VUB Fellowship heeft als doel vooraanstaande leden uit de academische, maatschappelijke en economische wereld een platform te bieden om samen te werken en good practices met elkaar te delen. Of zoals Maggie De Block het verwoordde: "Mijn nominatie als Fellow is voor mij een duidelijk teken dat ik nog steeds nauw verbonden ben met de universiteit."