Overtuigd om te komen studeren aan de VUB?

Start je inschrijving nu!

Red ons VUB-zwembad

Schenk nu
Bewaking / Campus security

Noodnummer / Emergency number

Infopunt

Word onze collega

Bekijk de vacatures

Blijf op de hoogte van al het VUB nieuws

Mis geen enkele update!

maandag 26 september, 13 U - 16 U

Wiskunnend Wiske wedstrijd 2016-2017

Jaarlijks kruisen ongeveer 2000 wiskundeknobbels uit het vijfde en zesde jaar secundair onderwijs de degens. Ze buigen zich over een aantal intrigerende wiskundige opdrachten in de Wiskunnend Wiske Wedstrijd. Einddoel? Een plaatsje én overwinning in de finale op 14 maart 2017. Wie...

dinsdag 27 september, 15 U

Van sequentiefragmenten tot microbiële biodiversiteit: bio-informatica algoritmen voor het verwerken van amplicon sequeneringsdata

Openbare verdediging tot het behalen van de academische graad van DOCTOR IN DE BIO-INGENIEURSWETENSCHAPPEN van Mr. Ahmed MOHAMED MYSARA ABDELWAHAB. Promotor: Prof. dr. D. Charlier. Gezamenlijk doctoraat met KUL.

dinsdag 27 september, 20 U

Kick-off RITCS CAFE powered by XL-air

Het RITCS CAFE opent opnieuw de deuren! Dat vieren we met héél veel muziek en ambiance. Studentenradio XL AIR zorgt voor showcases en dj’s, bereid je dus voor op een Kick-Off zoals geen anderen!

dinsdag 27 september, 22 U

Openings TD BSG

Om het academiejaar goed te starten, kan je op dinsdag (27/09) al meteen naar een fuif van de overkoepelende studentenvereniging BSG. Niet de grootste van de week, maar wel de gezelligste!

woensdag 28 september, 17 U

Brussels Univers’City Parade

De Brussels University Alliance (BUA) daagt u uit om de rolschaatsen aan te binden of de fietsbanden op te pompen om deel te nemen aan een sportieve tocht doorheen een stukje Brussel: de Brussels Univers‘City Parade.

donderdag 29 september, 14 U - 23 U

Brussel Brost 2016

Wil je graag de stad beter leren kennen? Brussel Brost, het grootste studentenfeest van Brussel, is de ideale gelegenheid! Ga de nacht feestend tegemoed met al je vrienden op de prachtige Akenkaai in Brussel.

Press contact:

tel +(32) 473 96 41 37 sicco.wittermans@vub.ac.be

Persdesk

VUB ALUMNUS BEN JE VOOR HET LEVEN.

VUB Today

Nieuws over de VUB