Programma in het kort

Aantal studiejaren:
3 + 1
Stage:
in het derde jaar van het bachelorprogramma
Uitwisseling:
mogelijk in het kader van Erasmus+- en Socratesprogramma's in binnenland en buitenland
Opleidingstaal:
Faculteit:
Psychologie en Educatiewetenschappen
accredited by NVAO
Campus:
Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus

Kies je programma voor Agogische Wetenschappen:

Voor reguliere studenten
Geen werkstudentenplannen
Geen uitwisselingsplannen

Bachelor in de agogische wetenschappen

Startplan
Academiejaar 2017-2018
Het modeltraject Bachelor of Science in de Agogische Wetenschappen (totaal 180 studiepunten) bestaat uit 3 jaar:
- Het 1ste bachelorjaar van het modeltraject (1BA): 10 verplichte vakken (studiedelen). Totaal 61 studiepunten (61 SP).
- Het 2de bachelorjaar van het modeltraject (2BA): 8 verplichte vakken + keuzevakken (11 SP). Totaal 59 SP.
- Het 3de bachelorjaar van het modeltraject (3BA): verplichte vakken + 1 profiel + keuzevakken (9 SP). Totaal 60 SP.

De keuzevakken van 2BA en 3BA mogen ook samen genomen worden: in totaal moeten er over de 2 jaar gespreid minimum 20 SP volbracht worden.

De student dient geslaagd te zijn voor de 3 bachelorjaren van het modeltraject om het bachelordiploma te behalen. De student
dient hierbij de prerequisites of verplicht voorgaande vakken (inschrijvingsvereisten) te respecteren. De student wordt ten zeerste aangeraden het modeltraject te volgen.

Deze opleiding kan NIET in avondonderwijs gevolgd worden.

1ste bachelorjaar (1BA)

Alle studenten die de bacheloropleiding in de Agogische Wetenschappen aanvatten, dienen te starten met het 1ste bachelorjaar van het modeltraject (10 verplichte vakken of studiedelen).