Arbeidsgeneeskunde

Je bent arts en je hebt interesse voor preventieve gezondheidszorg, multidisciplinair werken, de wisselwerking tussen mens en arbeid, overleg- en communicatievaardigheden en het functioneren volgens de regels van evidence-based occupational medicine? Dan is deze master-na-master in arbeidsgeneeskunde zeker iets voor jou!

Lees verder

OVERTUIGD OM TE KOMEN STUDEREN AAN DE VUB?

Start je inschrijving nu!

Eerste stap op de arbeidsmarkt

De interuniversitaire master-na-master in de arbeidsgeneeskunde biedt onmiddellijke tewerkstellingsmogelijkheden bij de interne en externe diensten voor preventie en welzijn op het werk.

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

Lara Vesentini

lara.vesentini@vub.ac.be

Faculteitssecretariaat Geneeskunde en Farmacie

Infopunt Studenten

+32-2-6292010
info@vub.ac.be

StudieBegeleidingsCentrum (SBC) Jette

+32-2-4774481
begeleiding@vub.ac.be

StudentenAdministratieCentrum (SAC)

sac@vub.ac.be