Programma in het kort

accredited by NVAO
Campus:
Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus

Kies je programma voor Communicatiewetenschappen:

Voor reguliere studenten
Geen werkstudentenplannen
Voor uitwisselingsstudenten

Bachelor of Science in de communicatiewetenschappen

Startplan
Academiejaar 2017-2018
Het Startplan Bachelor Communicatiewetenschappen bestaat uit module 1 en module 2 en komt overeen met respectievelijk het eerste en tweede jaar van het modeltraject.

Na het tweede jaar dient de student een keuze te maken voor een van de 4 profielen. Deze keuze wordt overgemaakt aan de studietrajectbegeleider via het formulier 'keuze studieplan', te vinden op de facultaire my.vub pagina (my.vub.ac.be/ES > reglementen en formulieren) en dit voor 1 oktober.

Bachelor module 1

Alle studenten die de bacheloropleiding in de communicatiewetenschappen aanvatten dienen met deze module te starten. Deze module komt overeen met het eerste jaar van het modeltraject.
Uit de hieronder genoemde cursussen, moet voor ten minste 60 ECTS-credits worden geselecteerd.