Financieel en Technisch Beheer van Grote Bouwprojecten

Je bent een (universeel geschoold en ervaren) kaderlid in de bouwsector en je wil de nodige competenties verwerven om een functie met nog meer verantwoordelijkheden op te nemen?  Je wil je technische kennis uitbreiden met financieel, juridisch, communicatief en organisatorisch inzicht? Kortom: je wil de hedendaagse complexiteit van belangrijke bouwprojecten in al haar facetten – van facturen tot façades – kunnen beheersen? Dan staat deze postgraduaatsopleiding jou op het lijf geschreven!

Eerste stap op de arbeidsmarkt

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

Infopunt Studenten

+32-2-6292010