Fiscaal Recht, module Algemene Rechtsvakken

Je hebt een universitair diploma en je wil de essentiële juridische basiskennis aanleren die vereist  is als voorbereiding op de doorgedreven fiscale opleiding van het postgraduaat ‘Fiscaal Recht, module Fiscale Rechtsvakken’? Of je bent een (toegepast) economische wetenschapper of handels(ingenieur)wetenschapper en je ontbeert bepaalde juridische basiskennis die vereist is om ten volle gebruik te kunnen maken van de doorgedreven fiscale opleiding van het postgraduaat ‘Fiscaal Recht, module Fiscale Rechtsvakken’? Dan is dit academische postgraduaat het programma dat je zoekt!

Lees verder

Eerste stap op de arbeidsmarkt

Wanneer je slaagt voor de examens, ontvang je een postgraduaatsgetuigschrift 'Postgraduaat Fiscaal Recht, module Algemene Rechtsvakken' dat wordt uitgereikt door het instituut voor PostAcademische vorming van de Vrije Universiteit Brussel (iPAVUB) en ondertekend door de rector.

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Tegelijkertijd met of aansluitend op de module Algemene Rechtsvakken kan je de postgraduaatsopleiding Fiscaal Recht, module Fiscale Rechtsvakken volgen - om je aldus werkelijk te specialiseren in het fiscaal recht.

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

Infopunt Studenten

+32-2-6292010
info@vub.ac.be

StudieBegeleidingsCentrum (SBC)

+32-2-6292306
begeleiding@vub.ac.be

StudentenAdministratieCentrum (SAC)

sac@vub.ac.be

Faculteitssecretariaat Recht en Criminologie

+32-2-6291577
faculteit.rechten@vub.ac.be