Innoverend ondernemen voor ingenieurs

De hedendaagse bedrijfswereld is steeds meer op zoek naar professionals met sterke betrokkenheid op de uitdagingen van het bedrijfsleven. Innovatie en ondernemerschap zijn enkele cruciale aspecten. Via dit postgraduaat bieden we de werkgevers en hun startende professionals een unieke gelegenheid om zich verdiepend te vormen in innoverend ondernemerschap.

Lees verder

Internationale kansen

We stimuleren innovatiestages in het buitenland. Dat levert je niet alleen waardevolle werkervaring op, maar ook een schat aan cultuur- en levenservaring. Beoog je een buitenlandse innovatiestage? Neem tijdig contact op met je coördinator en de dienst internationale relaties van je universteit voor aanvraag van een Erasmus+-beurs. Kies je eerder voor een stage in België? Ook hier kom je vaak terecht in multiculturele omgevingen of internationale projecten.

Eerste stap op de arbeidsmarkt

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

Programma- en stagecoördinator

+32-4-75379245
arthur.skenazi@vub.ac.be

Infopunt Studenten

+32-2-6292010
info@vub.ac.be

StudieBegeleidingsCentrum (SBC)

+32-2-6292306
begeleiding@vub.ac.be

StudentenAdministratieCentrum (SAC)

sac@vub.ac.be

Faculteitssecretariaat Ingenieurswetenschappen

+32-2-6292901
secr@ir.vub.ac.be