Multidisciplinaire arterio-veneuze, lymfatische en oncologische kinesitherapie

Je bent kinesitherapeut of gezondheidswerker en je hebt een bijzondere interesse voor arteriële, veneuze en/of lymfatische pathologieën en hun multidisciplinaire therapie? Je wil expert worden in de deskundige preventie en systematische behandeling van arterio-veneuze en lymfatische aandoeningen? Dan is dit postgraduaat jou op het lijf geschreven!

Eerste stap op de arbeidsmarkt

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

StudieBegeleidingsCentrum (SBC)

+32-2-6292306