Orthodontische Expertise in Zelfligerende Bracketsystemen

Je bent tandarts-specialist in de orthodontie en je wil zowel je academische kennis als je klinische vaardigheden uitdiepen en verbreden? Je wil jezelf, in functie van een optimale praktische inzetbaarheid, bijscholen tot een expert in zelfligerende bracketsystemen? Dan is dit academische postgraduaat het programma dat je zoekt!

Lees verder

Eerste stap op de arbeidsmarkt

Het succesvol afronden van dit postgraduaatsprogramma leidt tot het postgraduaatgetuigschrift 'Postgraduaat Orthodontische Expertise in Zelfligerende Bracketsystemen'. Dit getuigschrift wordt uitgereikt door iPAVUB en ondertekend door de rector van de Vrije Universiteit Brussel en de voorzitter van de Stuurgroep.

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

Prof. Dr. Bart Vande Vannet

+32-2-4771908
bart.vande.vannet@vub.ac.be

Faculteitssecretariaat Geneeskunde en Farmacie

Infopunt Studenten

+32-2-6292010
info@vub.ac.be

StudieBegeleidingsCentrum (SBC) Jette

+32-2-4774481
begeleiding@vub.ac.be

StudentenAdministratieCentrum (SAC)

sac@vub.ac.be