Radioprotectie

Je bent arbeidsgeneeskundige en op zoek naar inzicht in de verschillende deelgebieden van de radioprotectie? Je wil meer leren over de verschillende toepassingen van ioniserende stralen en de bijbehorende bescherming? Je wil alle mogelijke biologische en genetische gezondheidsrisico’s kunnen identificeren, evalueren en opnemen in collectieve en individuele beschermingsprogramma’s? Dan staat het postgraduaatprogramma Radioprotectie jou op het lijf geschreven!

Lees verder

Eerste stap op de arbeidsmarkt

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

Secretariat of the Faculty of Medicine and Pharmacy

+32-2-4774109
facgf@vub.ac.be

Infopunt Studenten

+32-2-6292010
info@vub.ac.be

StudieBegeleidingsCentrum (SBC) Jette

+32-2-4774481
begeleiding@vub.ac.be

StudentenAdministratieCentrum (SAC)

sac@vub.ac.be