U bent hier

Stedenbouw en Ruimtelijke Planning

Programma

Aantal ECTS-credits: 
120
Aantal studiejaren: 
3 jaar in avondonderwijs (ook mogelijk in 2 jaar voor reguliere studenten)
Opleidingstaal: 
Nederlands
Faculteit: 
Science and Bio-engineering Sciences
accredited by NVAO
Campus: 
Etterbeek

Maak kennis

Wil je je creativiteit en ontwerptalent verder ontwikkelen en combineren met wetenschappelijke onderzoeksvaardigheden? Wil je de wisselwerking tussen ruimte en maatschappij, kritisch en multidisciplinair, mee helpen verklaren? Heb je een hart voor vraagstukken omtrent verstedelijking en stedelijkheid? Dan is de masteropleiding Stedenbouw en Ruimtelijke Planning jou op het lijf geschreven. Deze masteropleiding wordt aangeboden voor reguliere studenten in 2 jaar of voor werkstudenten in avondonderwijs in 3 jaar. Download de brochure

Toelating en inschrijven

Wil je je studie aan de VUB beginnen, maar twijfel je of je wel genoeg voorkennis hebt of weet je niet of je wel aan de toelatingsvoorwaarden voldoet? Het staat hier allemaal mooi op een rijtje. En je kan direct zien wat het je kost.

Na je opleiding

Met een masterdiploma kun je in vele domeinen aan de slag: in het onderwijs, in de privé-sector, bij de overheid, noem maar op. Je kunt kan ook kiezen voor een carrière in de academische wereld. Niet zeker hoe je het verder wilt aanpakken? De VUB staat je bij met advies én tal van diensten.

Kies een datum >>
Kies je studie slim, kom naar een infodag

Op welke campus moet je zijn?

Campus Etterbeek
Thuisbasis van de meeste opleidingen aan de VUB: exacte en humane wetenschappen.
Wegbeschrijving
 
Campus Jette
In de schaduw van het UZ Brussel vind je alle medische opleidingen en ook Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie.
 
Campus Kaai 
In de schaduw van de Zuidertoren en op een boogscheut van het stadscentrum klopt het hart van de opleiding Industriële Wetenschappen.