Portal for

Beweging en Sport

Aan een universiteit zet je je geest in beweging. Dat spreekt voor zich. Maar aan de VUB doe je hetzelfde met je lichaam. En al even intens. Er is een eigen zwembad (momenteel wel gesloten voor renovatie). Een eigen atletiekpiste. Een volledig Fit-O-Runparcours. Je kunt er deelnemen aan maar liefst 25 verschillende sporttakken. Individueel of onder begeleiding. Fitnessen in een Basic Fit-zaal. Je inschrijven in een studentensportclub. Meedoen aan competities. Hoe je eraan begint? Wel, ironisch genoeg kost het je geen moeite. Gewoon contact opnemen met de Dienst Beweging & Sport. Maar geen paniek: In en rond gebouw L kan je je naar hartelust in het zweet werken.

Sportaanbod

 

UAB Sport!

In het kader van de Universitaire Associatie Brussel bundelen de Vrije Universiteit Brussel en de Erasmushogeschool Brussel hun krachten om een zo groot en divers mogelijk sportaanbod te kunnen aanbieden voor jou als student. Het resultaat? Surf naar de website uabsport.be en ontdek alles!

 

Topsport en studeren combineren?

Als je topsport en studeren wil combineren, ben je bij de Vrije Universiteit Brussel, en meer specifiek bij de dienst Topsport en Studie, aan het juiste adres.

Red ons VUB-zwembad

zwembad

Bouw mee aan het zwembad met een missie!

Meer info?

Dienst Beweging & Sport
Vrije Universiteit Brussel
Gebouw L
02 629 23 11
sportdienst@vub.ac.be