Vrije Universiteit Brussel

 

Alumni blikken terug...

Caroline Van Den Berghe

Caroline Van Den BergheOud-studente communicatiewetenschappen en nu aan de slag als journaliste bij de VRT

"Mijn studentenperiode aan de Vrije Universiteit Brussel was fantastisch. Ik koester veel fijne herinneringen. De vrienden, de vakken, het uitgaan, ... zelfs het studeren! Ik zou het zo weer overdoen."

foto : VRT - Phile Deprez

 

"Tijdens mijn studies heb ik een goede basis meegekregen. Aan de Vrije Universiteit Brussel leerde ik grote hoeveelheden leerstof te verwerken, zelfstandig te plannen alsook in team samen te werken."

Sebastien Godefroid

Topsporter en oud-student Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

"Mijn studententijd aan de Vrije Universiteit Brussel was de beste tijd van mijn leven. De reden waarom ik in Brussel kwam studeren was het project 'Topsport en Studie'. Ik kon mijn studies zo plannen dat ik alle tijd kreeg die ik nodig had op de topmomenten in mijn zeilcarrière. Ook de goede communicatie tussen professoren en studenten heb ik altijd weten te appreciëren."

Kathleen Smet

Kathleen SmetProfessioneel triatleet en oud-studente Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

"Aan de Vrije Universiteit Brussel leerde ik mijn echtgenoot Niko kennen en kon ik er genieten van een goede sport- en studiebegeleiding. Dankzij de dienst 'Topsport en Studie' kreeg ik de kans om verder te groeien als sporter en eveneens een diploma te behalen."

Kurt Van Dam

Behaalde als eerste gehoorgestoorde in België een diploma Burgerlijk Ingenieur

"Ondanks het moeilijke begin zijn het 6 mooie en leerrijke jaren geworden, waarin ik mezelf volledig heb kunnen ontplooien. Alle proffen hebben me steeds op gelijke voet met de andere studenten behandeld. Dat waardeer ik enorm, want zo weet ik dat ik mijn diploma echt verdiend heb."

Caroline Copers

Oud-student Rechten en ABVV-topvrouw

"Ik koos in 1978 voor de Vrije Universiteit Brussel omwille van haar uitgesproken vrijzinnig karakter. Ik kan niet echt vergelijken met andere uniefs, maar aan de Vrije Universiteit Brussel heb ik me altijd goed gevoeld. Ik heb er mijn vriendenkring opgebouwd waarvan de kern tot op vandaag regelmatig samenkomt."

 

Alle citaten op deze pagina werden opgetekend in het magazine Akademos van de Vrije Universiteit Brussel.

©2006 • Vrije Universiteit Brussel • Pleinlaan 2 • 1050 Elsene • Tel.: 02/629.21.11 • info@vub.ac.be