HOME .:. ORGANISATIES .:. STUDENTEN .:. DATABANK .:. PARTNERS .:. EVENEMENTEN .:. TIPS .:. PERS .:. PUBLICATIES .:. CONTACT

 


Een nuttig eindwerk maken met & voor een non-profitorganisatie?

Het kan bij de Wetenschapswinkel!

“Ik vond het leuk om bij te dragen aan de werking van een organisatie en ervaring op te doen door organisaties en mensen te leren kennen, activiteiten te volgen etc. Mijn masterproefonderzoek over duurzame ontwikkeling heeft me achteraf ook geholpen tijdens het solliciteren. Het toonde mijn interesse in en kennis van het thema. Het thema boeide me al langer, maar dankzij de Wetenschapswinkel kwam ik in contact met het werkveld, wat me overtuigde om in die sector werk te zoeken.”

Evelien De Coninck, masterstudente agogiek

“Als promotor brengt de Wetenschapswinkel me in contact met sociale organisaties die met problematieken bezig zijn die me interesseren. Maar de belangrijkste voordelen zijn voor de student. Een student bestudeert de sociale wereld best niet te veel aan een bureau. Dankzij de Wetenschapswinkel komen studenten in contact met de sociale realiteit, worden ze geconfronteerd met de concrete vragen die een organisatie heeft.”

Prof. Dr. Ignace Glorieux, promotor Wetenschapswinkelonderzoek

 
   

Dit project wordt ondersteund binnen het Actieplan Wetenschapscommunicatie,
een initiatief van de Vlaamse Overheid

Richting Morgen
Vlaamse Overheid
VIA pact 2020

©2004 • Vrije Universiteit Brussel • Pleinlaan 2 • 1050 Elsene • Tel.: 02/629.21.11 • info@vub.ac.be