Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Beleef de musical West Side Story zoals nooit tevoren

dinsdag, 10 maart, 2015 - 19:30
Bozar
Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel
Alumni-event

West Side story

De ingrediënten? Ten eerste: een onvervalst Romeo en Julia-verhaal. Ten tweede, het decor van het New York van de jaren 50. Ten derde: een spetterende soundtrack. Vervolgens alles goed door elkaar roeren tot een wervelende dansfilm. Het resultaat: een ervaring die elk decennia opnieuw duizenden muziek- en filmliefhebbers ontroert.

Een wervelend filmspektakel met live muziek door het Brussels Philharmonic

Het kan niet genoeg gezegd worden: West Side Story is een overdonderend spektakelstuk vol onvergetelijke melodieën en songklassiekers die dagen lang blijven naklinken in je hoofd. En op dinsdag 10 maart kun je in Bozar die ervaring nog intenser meemaken. In het kader van het Klarafestival verzorgt het Brussels Philharmonic dan namelijk de soundtrack van de legendarische film die in 1961 maar liefst 10 oscars wegkaapte. Onder leiding van de Amerikaanse dirigent Wayne Marshall treedt het orkest op podium in dialoog met de zangers uit de film, waardoor een unieke live-ervaring ontstaat.

Geen tickets meer te verkrijgen via deze weg

Het aantal plaatsen was beperkt en ondertussen zijn er geen tickets meer te verkrijgen aan korting tarief voor alumni.

We houden jullie op de hoogte  van eventuele andere initiatieven tijdens het Klarafestival!

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.