Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

De VUB komt naar je toe: SID-in Haasrode

donderdag, 12 januari, 2017 - 09:00 to zaterdag, 14 januari, 2017 - 16:00
Brabanthal
Brabantlaan 1, 3001 Leuven

Vanaf donderdag 12 tot en met zaterdag 14 januari vind je de VUB in de Brabanthal (Haasrode). Bezoek onze stand en kom alles te weten over de verschillende opleidingen aan de VUB.

SID-in HaasrodeVoor al je vragen over studeren aan de VUB, onze opleidingen en zelfs studiekeuzebegeleiding kan je terecht op onze stand. De VUB heeft naast het dagonderwijs het grootste universitair aanbod in Vlaanderen en Brussel van bachelor- en masteropleidingen in avondonderwijs. Flexibel voor zij die werk en studie verder willen combineren.

Benieuwd naar de 30 bacheloropleidingen van de VUB? Hier vind je het hele aanbod.

De SID-ins worden door de overheid in elke provincie georganiseerd. Op donderdag en vrijdag is de SID-in overdag enkel in schoolverband te bezoeken. Op zaterdag ben je van harte welkom met familie en vrienden. Check de openingsuren en bekijk hoe je er geraakt.

En trouwens, de inkom is gratis.