Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Behandeling van zelfverwonding

donderdag, 21 juni, 2018 - 09:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Faculteit: Psychologie en Educatiewetenschappen
U-residence
BRUCC
imke.baetens@vub.be
www.brucc.be
BRUCC prof training

Op 21 juni 2018 hebben wij de eer om verschillende internationale experts in de behandeling van opzettelijke zelfverwonding te verwelkomen. Prof. Paul Plener (University of Ulm, Germany) zal state-of-the-art inzichten in behandeling van zelfverwonding toelichten. Dr. Tooher (Self-injury Ireland) presenteert inzichten in het belang van supervisie bij behandeling van zelfverwonding. In de namiddag zal prof. Turner (University of Victoria, Canada) in een praktische workshop inzoomen op functie assessment als leidraad voor behandeling. En tot slot wordt een integratief protocol gepresenteerd door Dr. Slesinger, van Northwestern University Feinberg School of Medicine (USA).

-----

The International Society for the Study of Self-Injury (ISSS) is pleased to announce a pre-conference clinical workshop on the treatment of NSSI. Several international experts will share their insights into state-of-the-art interventions in the treatment of NSSI in adolescents and adults.

- What neurobiology teaches us about NSSI and why this knowledge helps in clinical practice by prof. Plener – University of Ulm, Germany

- Supervision when working with self-Injury (Tooher, K., Gordon, E. & McElvaney, R. - Self-Injury Ireland)

- Using functional assessment to inform care planning (prof. Turner – University of Victoria, Canada)

- A unified protocol for the treatment of NSSI (Slesinger, N. & Washburn, J. - Northwestern University Feinberg School of Medicine, USA)

The clinical workshop is held in English.

Date:Thursday the 21th of June from 9u30-16u30.

Price: 110  euro

For online registration please fill in following form and complete the online payment (with visa/master/debit card).

The charge will be in euros, check your credit card for associated costs.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.