Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

D-SCOPE Studiedag

vrijdag, 30 november, 2018 - 09:00 to vrijdag, 30 november, 2018 - 16:30
Koninklijke Bibliotheek Brussel
Keizerslaan 4, 1000 Brussel
D-SCOPE
sylvia.hoens@vub.be
www.d-scope.be
Studiedag

Op vrijdag 30 november 2018 organiseert D-SCOPE een studiedag in de Koninklijke Bibliotheek in Brussel van 9u00 tot 16u30, met een focus op kwetsbaarheid bij ouderen en vroegdetectie. Het D-SCOPE onderzoek wordt gedragen door een internationale onderzoekersgroep, komende van de Vrije Universiteit Brussel, Katholieke Universiteit Leuven, Universiteit Antwerpen, Universiteit Maastricht en de Hogeschool Gent. We richten ons tijdens deze dag niet alleen op de resultaten van het D-SCOPE onderzoek, maar ook sprekers uit de praktijk zullen aanwezig zijn. De studiedag wil praktijkwerkers, academici en beleidsmakers samenbrengen om ervaringen en ideeën met elkaar te delen. De D-SCOPE cahiers zullen voorgesteld worden, er worden praktische seminaries georganiseerd en de dag wordt afgesloten met een panelgesprek.

Deelname (inclusief publicatie) kost 30 euro, studenten en 60-plussers krijgen een reductieprijs aan 15 euro.

Meer weten over het onderzoek? Surf naar www.d-scope.be

Indien u vragen hebt, kan u zich richten tot sylvia.hoens@vub.be.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.