Kennismakingsdagen Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie

• Toekomstige studenten Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen

Kostprijs?

• Gratis

• Kostprijs voor overnachting: €10 te betalen aan de studentenkring Mesacosa bij aankomst

Met volle goesting aan de start

Je krijgt informatie over de opleiding en faculteit. Je maakt kennis met bewegingsvorming: groepsfitness, judo, turnen, psychomotorische activiteiten, enzomeer. Daarnaast wordt je geïntrodueerd in theoretische onderdelen die in je opleiding aan bod komen: Chemie, Sportsociologie, Beginselen van de kinesitherapie, Menselijke fysiologie,...

De activiteiten voor beide opleidingen vinden plaats op beide VUB-campussen. Op maandag 17 september vinden de lessen plaats op de Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus in Etterbeek en op dinsdag 18 september op de Brussels Health Campus in Jette.

Verder organiseert de facultaire studentenkring Mesacosa avondactiviteiten die absoluut de moeite waard zijn. Op een leuke manier leer je hierdoor je medestudenten kennen nog voor het academiejaar van start gaat. Je kan bovendien alvast heel wat opsteken van de oudejaarsstudenten.

Bekijk het programma hier.

Schrijf je in

• Inschrijven is verplicht en kan tot en met vrijdag 14 september 2018 door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

• Wil je blijven overnachten? Neem dan vooraf contact op met de studentenvereniging Mesacosa en reserveer je plek. Zij regelen dan een slaapplaats voor je. De kostprijs hiervoor is 10 euro te betalen aan Mesacoa bij aankomst.

Meer info?

Als je ingeschreven bent, ontvang je op vrijdag 14 september nog een mail met praktische info. Waar je je moet aanmelden, hoe het programma er concreet zal uitzien,.. Hou dus zeker je mailbox in de gaten!

Voor meer info neem je best contact op met het faculteitssecretariaat Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie: telefonisch op 02 629 27 28, per mail naar faclk@vub.ac.be