Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Seeds for the Future 2018: Campus toer + stage bij Huawei

dinsdag, 20 maart, 2018 - 11:30 to dinsdag, 20 maart, 2018 - 13:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
E2.04
campus toer

seedsforthefuture2018Ga naar de Huawei Campus toer op 20 Maart en maak kans op 14-daagse stage trip naar China in het Huawei hoofdkwartier!

Net als in 2017 biedt Huawei Telecom aan 10 Belgische studenten van VUB, UGent, UCL, ULuxembourg and ULg een volledig betaalde 14-daagse stage aan in China op het hoofdkantoor van Huawei.

De reis vindt plaats in juli 2018, vlucht, verblijf en maaltijden worden betaald door Huawei. De eerste week staat er een cursus Mandarijns op het programma, een kennismaking met de Chinese cultuur en worden een aantal bezienswaardigheden bezocht. Nadien volgt een stage van 1 week op het hoofdkantoor van Huawei in Shenzen (ICT Technologies & Solutions).

Extra info:

De actie is gericht op Belgische studenten van volgende richtingen:

• 2de BA + 3de BA Ingenieurswetenschappen
  • 2de BA + 3de BA Computerwetenschappen
  • 2de BA + 3de BA Handelsingenieur
  • 2de BA + 3de BA Architectuur

Andere vereisten: interesse in telecommunicatie en technologie, vloeiend Engels, interesse in China.

Tekst en uitleg op de Huawei Campus toer:

Datum en uur: 20 Maart 2018, van 11:30 tot 13:00

Lokaal: E2.04

Registratie vereist op voorhand hieronder.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.