Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Voorkennistoetsen met directe feedback

zondag, 22 april, 2018 - 10:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Studiebegeleiding
begeleiding@vub.ac.be
Voorbereidingsactiviteiten toekomstige eerstejaarsstudenten

Voor wie?

Voor alle toekomstige eerstejaarsstudenten die in hun opleiding chemie, fysica, wiskunde of statistiek als onderdeel hebben. En voor leerlingen die niet zeker zijn van hun academische taalvaardigheden.

Kostprijs

Test jezelf en ontvang direct feedback

Om uit te vissen hoe ver je al staat met je wetenschapskennis, kan je op de VUB voorkennistoetsen komen afleggen: chemie, fysica en/of wiskunde. Bij de toets voor wiskunde komen alle aspecten aan bod, dus ook als je alleen statistiek in je pakket zal hebben, kan je laten testen of je wiskundevoorkennis voldoende is.

Na de toets krijg je direct feedback van een studiebegeleider. Je overloopt samen waar mogelijke pijnpunten liggen en hoe je die kan aanpakken om goed voorbereid aan je opleiding te kunnen starten. Je krijgt tips hoe je dit thuis op zelfstandige basis kan gaan doen.

Na de toets kan je ook de campus gaan verkennen.

Februari

• woensdag 21 februari

Maart

• zaterdag 18 maart (infodag)

• zondag 22 april, 10-15u (infodag op beide campussen)

• woensdag 27 juni

Augustus

• woensdag 22 augustus

• zaterdag 8 september, 10-15u (infodag op beide campussen)
  • woensdag 19 september op Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus in Etterbeek

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.