• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Algemeen Italiaans niveau 2 18-19 semester 2

maandag, 25 februari, 2019 - 00:00 to vrijdag, 24 mei, 2019 - 00:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Taalcursus

Click here to read this information in English

De cursus

Niveau 2 (A2) is voor iedereen die een basis Italiaans heeft.

Voor wie?

Deze cursus is voor VUB-studenten die Italiaans willen leren, Erasmusstudenten, buitenlandse doctoraatsstudenten en andere mensen uit het buitenland die aan de VUB studeren of werken.
Zowel VUB-studenten, -personeelsleden als externe geïnteresserden kunnen zich inschrijven.

Sibilla Cuoghi

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur: deze cursus duurt een semester en wordt zowel in het eerste als in het tweede semester aangeboden –  26 lesuren per semester.

Inschrijvingsvoorwaarden

Schrijf in voor 13 februari 2019.

De inschrijvingen voor deze cursus zijn nu afgesloten. Begin oktober starten nieuwe taalcursussen. Indien je hiervoor interesse hebt, laat dan zeker jouw gegevens achter op dit formulier.

Opgelet: jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

VUB-student/-personeel: 105 euro
Extern: 210 euro

Maximum aantal deelnemers

Attest

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving en betaling/ Registration and payment