• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Brussels Universities Cyclocross

zondag, 6 januari, 2019 - 11:00 to zondag, 6 januari, 2019 - 19:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
veldcross

Tussen de talrijke aula's en op het mooie groen van de VUB en ULB organiseert Golazo Sports op zondag 6 januari een echte cyclocross. De Brussels Universities Cyclocross wordt een van de manches van de DVV Verzekeringen Trofee en zal gebruik maken van de talrijke hellingen en grasstroken op beide campussen.

Kom gratis kijken

Omdat organisator Golazo Sports en DVV verzekeringen er een groot feest van willen maken voor VUB-personeel, studenten en alumni krijgen alle VUB'ers en alumni gratis toegang tot het terrein. OPGELET:

• Een bewijs van je VUB-lidmaatschap is verplicht (personeelskaart, studentenkaart, alumnipas).

• Personeel en studenten krijgen op vertoon van hun studenten- of personeelskaart een gratis ticket aan onze onthaalbalie.

• Alumni moeten er hun alumnipas tonen of zich registreren via onderstaand formulier.

• De gratis toegang telt enkel voor de VUB'er in kwestie en niet voor vrienden of familieleden.

De gratis tickets kunnen enkel de dag van de cross opgepikt worden aan ons onthaalpunt in de U-residence. Daar kan je vanaf 11u00 tot 15u30 terecht. Voor de eerste 1.000 VUB'ers die hun ticket komen oppikken hebben we ook nog een unieke en warme VUB-muts klaarliggen.

Meer info over de cross, het parcours en de werkzaamheden in het kader van de cross vind je op: www.vub.be/bxlcross

Alle wedstrijden van de DVV Verzekeringen Trofee (mannen én vrouwen) worden live uitgezonden door Sporza.

Afspraak met zijn allen op 6 januari op de campus in Etterbeek dus!

ALUMNI kunnen hieronder registreren.