Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

De impact van een harde Brexit op grensoverschrijdende tewerkstelling

donderdag, 28 maart, 2019 - 18:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Faculteit: Recht en Criminologie
Gebouw D
Aula D0.05
ASR, UBLA en Master Sociaal Recht
guido.van.limberghen@vub.be
expertcollege

De Master of Laws in het sociaal recht van de Vrije Universiteit Brussel organiseert, in samenwerking met de Vereniging van VUB-Alumni Sociaal Recht (ASR) en de University of Brussels Law Alumni (UBLA), op 28 maart 2019 (18-20u) op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus, Pleinlaan 2 Etterbeek, gebouw D, aula D 0.05 een expertcollege over “De impact van een harde Brexit op grensoverschrijdende tewerkstelling”.

Voorzitter: Prof. Rob Cornelissen, gastprofessor Vrije Universiteit Brussel, voormalig Advisor DG Empl European Commission

Spreker: Prof. Filip Van Overmeiren, gastprofessor Vrije Universiteit Brussel en UGent, Director  Global Employer Services / International Social Security at Deloitte Belgium

Registratie

Deelnemen is kosteloos, maar voorafgaandelijk inschrijven is noodzakelijk via onderstaande via onderstaande module.

Er is geen erkenning door de balie of tussenkomst van het IGO aangevraagd. Deelnemers ontvangen wel een aanwezigheidsattest.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.