• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Dutch Survival Course: overlevingscursus Nederlands voor internationale studenten 18-19 semester 2

maandag, 25 februari, 2019 - 00:00 to vrijdag, 24 mei, 2019 - 00:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Taalcursus

Click here to see this information in English

De cursus

Wil je samen met andere internationale studenten Nederlands leren?

• De focus van deze cursus ligt op handige woorden en zinnen die je in het Nederlands kan gebruiken in alledaagse situaties. De vaardigheden spreken en luisteren staan centraal.

• We leren je de frequentste woorden en de basisgrammatica van het Nederlands.

• Ook informatie over Brussel en België komt tijdens de cursus aan bod.

Voor wie?

Deze specifieke introductiecursus is bedoeld voor anderstalige internationale studenten die studeren aan de VUB.

Britt Gabriëls

Waar en wanneer?

VUB Campus Etterbeek

Klik hier voor het lessenrrooster en een overzicht van de leslokalen

Cursusduur

De cursus omvat 20 lesuren.

Inschrijvingsvoorwaarden

Schrijf in voor 13 februari 2019.

Het inschrijvingsformulier staat onderaan deze pagina. Dit is een basiscursus. Er is geen voorkennis van het Nederlands vereist. Opgelet: jouw inschrijving is pas geldig na betaling van je cursusgeld. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingsmail voor je inschrijving.

VUB-studenten: 105 euro
Extern: 210 euro

Maximum aantal deelnemers

Attest

De deelnemers krijgen, bij het slagen voor de cursus, een attest van ACTO met vermelding van het niveau, het aantal uren en het eindresultaat.

Inschrijving en betaling/ Registration and payment