Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Klimaat bootcamp

maandag, 17 juni, 2019 - 09:30 to dinsdag, 18 juni, 2019 - 17:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
U-Residence
Vrije Universiteit Brussel
www.vub.be/klimaatbootcamp

Inspiratie nodig voor een klimaatneutrale organisatie? Spijker je kennis bij in 2 dagen! De Vrije Universiteit Brussel helpt je op weg met een intensief en inspirerend bootcamp.

Meer info over het programma en de sprekers vind je op www.vub.be/klimaatbootcamp.

Inschrijvingsgeld

• Professionals: €500
  • VUB-alumni: €400
  • VUB-personeel (ATP- en academisch personeel) en doctoraatsstudenten: 100€.
    Dit bedrag wordt terugbetaald door de VTO-dienst van de VUB. Je hebt wel een betalingsbewijs nodig en een formele goedkeuring van je supervisor. Je kunt het bootcamp ook gebruiken voor je doctoraatsportefeuille (1 credit), informeer bij je doctoraatsschool!
  • Bachelor- of masterstudent: €50

Je kan enkel inschrijven voor 2 dagen.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 40.

Nadat je de online betaling in orde bracht, ontvang je binnen de 2 weken een mail met een bevestiging van je inschrijving en praktische details. Neem contact op met katleen.cornelis@vub.be als u op een andere manier wilt betalen, bijvoorbeeld per factuur.

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.