• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

LK Generations

vrijdag, 24 mei, 2019 - 17:30
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Faculteit: Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie
Faculteit LK
faclk@vub.ac.be

Op 24 mei 2019 organiseert de faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie de derde editie van LK Generations voor spaghetti, cocktails, een gezellige babbel en een fijn weerzien.

Programma:
17u30
  • Debat: "Beweging in/en technologie", georganiseerd door onze studenten

Verschillende panelleden bespreken de impact van technologie op revalidatie en beweging, de evolutie in toegankelijkheid van deze technologie (voor het grote publiek) en het financiële aspect hiervan.
    Te gast zijn oa. Eva Swinnen (professor neurologische revalidatie, VUB), Kris Decoorde (Beleidsmedewerker innovatie in de sport, Sport Vlaanderen), Kevin De Pauw (Sportwetenschapper) en Wim Gevers (ambassadeur To Walk Again).

• Cocktails (doorlopend tot einde avond)

18u30 - 21u
  • Spaghetti à volonté

Geef ook alvast aan dat je aanwezig zal zijn via facebook, misschien haalt het je (ex-)studiegenoten ook wel over de streep!

Inschrijving voor de spaghettimaaltijd is definitief bij betaling van 10,00 euro p.p. U ontvangt een mail ter bevestiging als de betaling is gelukt. Je kan tot en met 22/05 inschrijven.