Overnachten op kot tijdens de voorbereidingsactiviteiten

maandag, 26 augustus, 2019 - 09:00 to vrijdag, 13 september, 2019 - 18:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Huisvesting VUB
huisvesting.housing@vub.ac.be

Voor de voorbereidingsactiviteiten die plaats vinden tussen 26 augustus en 13 september 2019 kan je gebruik maken van een studentenkamer en blijven overnachten op de Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus in Elsene.

Dit aanbod geldt voor volgende voorbereidingsactiviteiten: Voorbereidingscursus Chemie & Fysica, Voorbereidingscursus Geschiedenis, Voorbereidingscursus Wiskunde voor Humane Wetenschappen, Voorbereidingscursus Wiskunde voor Exacte Wetenschappen.

Dit geldt NIET voor volgende voorbereidingsactiviteiten: Klaar voor de Start, Kennismakingsdagen Lichamelijke opvoeding en Kinesitherapie. Op deze momenten zijn de koten niet meer beschikbaar.

KOSTPRIJS
Overnachten op kot kan je aan 15 euro per nacht. Je betaalt cash aan de dienst Huisvesting bij het afhalen van je sleutel. Op de Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus is een ING bankcontactautomaat aanwezig (tegenover het restaurant) waar je geld kan afhalen.

WAT NOG MEENEMEN?
Een hoofdkussen en bedlinnen dien je zelf te voorzien.

Geef hier een GSM-nummer op van iemand die we kunnen contacteren bij noodgevallen.