• Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.
  • Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Personeelsbarbecue Recht en Criminologie

vrijdag, 7 juni, 2019 - 12:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering campus
Faculteit: Recht en Criminologie
enementen.rc@vub.be

Het einde van het academiejaar komt alweer in zicht en de Vrije Universiteit Brussel sluit dit jaar traditiegetrouw feestelijk af met een personeelsbarbecue op vrijdag 7 juni 2019 om 12u00. Deze zal dit jaar doorgaan aan de tent en de singel achter de gebouwen B en C.

Onze faculteit Recht en Criminologie neemt ook deel aan deze BBQ en zal hiervoor samenwerken met een cateraar die zal zorgen voor een gevarieerd menu. De wijn en aperitief worden aangeboden door de faculteit.

Indien u wenst deel te nemen met de Faculteit Recht en Criminologie, gelieve dan via onderstaande module te registreren ten laatste op 29 mei 2019 en een bijdrage te betalen van 15 euro.

(Gelieve uw aparaat voor digitale handtekening klaar te houden en de procedure volledig te doorlopen, aub. U krijgt een bericht per email waarop vermeld zal staan” OK” of “betaling succesvol”).

De leden van de vakgroep Criminologie zullen apart uitgenodigd en geregistreerd worden door de vakgroep.

HET IS NIET MEER MOGELIJK ZICH IN TE SCHRIJVEN VOOR DIT EVENT.
IT IS NO LONGER POSSIBLE TO SUBSCRIBE FOR THIS EVENT.