Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

vrijdag, 29 maart, 2019 - 10:00
Faculteit: Sociale Wetenschappen & Solvay Business School
University Institute of Lisbon (ISCTE-IUL)
Auditorium B 203 (Building II) of ISCTE-University Institute of Lisbon (Address: Av.ª das Forças Armadas, 1649-026 Lisboa).
Sara da Conceição Pereira Silvestre
Openbare doctoraatsverdediging/Public PhD defence

Doctoraatsverdediging van Sara da Conceição Pereira voor het behalen van de academische graad van Doctor in de politieke wetenschappen met het proefschrift getiteld ‘Understanding the Negotiation Behaviour of Member States in the Council of the EU: The Case of the Recast Asylum Procedures Directive’.

Promotoren: Prof. Robert Ladrech, PhD (ISCTE-IUL), prof. João Miguel Duarte de Carvalho, PhD (ISCTE-IUL) en prof. Florian Trauner, PhD (VUB)

Dit doctoraat kadert in een samenwerkingsakkoord tussen de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en de University Institute of Lisbon (ISCTE-IUL).

Download de bijlage voor een samenvatting van dit onderzoek.