Postgraduaat Innoverend Ondernemen voor ingenieurs

Geef de wereld van morgen mee vorm

Het Postgraduaat Innoverend Ondernemen voor ingenieurs is een opleiding ontstaan uit het IWT-project ‘Innovatiestages’. Je kan dit programma aan alle universiteiten volgen. Je kiest je universiteit van voorkeur. Doelstelling van dit unieke postgraduaat is het werkplekleren met bedrijfsstage te integreren in de ingenieursopleiding of in aanvulling op je loopbaanstart in een concreet bedrijf. Meteen een win-win voor werkgever en werknemer.

De hedendaagse bedrijfswereld is steeds meer op zoek naar professionals met sterke betrokkenheid op de uitdagingen van het bedrijfsleven. Innovatie en ondernemerschap zijn enkele cruciale aspecten. Via dit postgraduaat bieden we de werkgevers en hun startende professionals een unieke gelegenheid om zich verdiepend te vormen in innoverend ondernemerschap.

Een succes maken van je eerste werkervaring! Nu kan je als nieuwe medewerker echt een verschil maken vanaf je eerste werkdag! Je kan samen met je (toekomstige) werkgever een project indienen. Wist je dat gerichte samenwerking tussen kennisinstellingen en bedrijfsleven de innovatiekracht merkbaar versterken? Via dit postgraduaat ben je de katalysator van deze innovatiekracht.

lees meer over dit postgraduaat op http://www.vub.ac.be/werken-studeren/InnoverendOndernemen